Deuromlijsting kopen

Deuromlijstingen zijn bedoeld om de woning te verfraaien. Het is een esthetische toepassing. Het aanzicht en de ‘look’ van een woning kan erg veranderen door de juiste deuromlijsting. Vaak resulteert dit in een rijke uitstraling. Deuromlijstingen worden voorzien van een drupgoot / waterhol waardoor water nooit langs het metselwerk loopt. Wilt u een deuromlijsting of deurkozijn kopen? Bij Externo helpen wij u graag verder.

Mogelijkheden

De deuromlijstingen kunt u op maat kopen. Externo kan bovendien de deurlijsten exact naar wens maken.  Wij zorgen voor diverse bewerkingen om zo te komen tot een fantastisch product.

Vervaardiging

Deuromlijstingen worden standaard vervaardigd uit Belgisch hardsteen. Dit is een natuursteen variant die zoals de naam doet vermoeden uit België komt. Het is prachtig materiaal met een mooie diepe kleur blauw. Daarnaast wordt vaak gekozen voor de gezoete variant.

Vragen?

Heeft u vragen over deuromlijstingen? Of over ander maatwerk? Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 024-3731414 of per mail op info@externo.nl

Offerte

Wilt u graag een offerte ontvangen? U kunt ons daarvoor zowel mailen als bellen!

Showroom

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Nijmegen. Daar kunt al onze producten zien.