Maatwerk

Bij Externo kunt u ook terecht voor maatwerk. Wij verzorgen o.a. maatwerk van natuursteen. Bent u op zoek naar een natuurstenen traptrede, afdekplaat of een aparte maat tuintegel, dat niet tot het standaard assortiment behoort? Dan bent u bij ons op het goede adres! Externo combineert namelijk al meer dan 70 jaar aan ambachtelijke kennis en ervaring met de meest geavanceerde en moderne technieken en apparatuur. Door ons gestroomlijnde productieproces en aanlevering van eigen materialen kunnen wij natuursteen maatwerk tegen zeer lage prijzen leveren. Daarnaast leveren wij in vergelijking met anderen ook bijzonder snel. Dit komt omdat wij echt alles in eigen productie maken.

Naast productie adviseren wij ook onze klanten op het gebied van maatwerk en denken wij mee om tot de beste oplossingen en creaties te komen. Door onze uitvoerige kennis en behulp van onze state-of-the-art technologieën zijn de mogelijkheden ongekend.

Wij leveren niet alleen maatwerk aan bedrijven en aannemers, maar ook aan particulieren. Wij verzorgen o.a. maatwerk voor vensterbanken, gevelplinten en deuren. Naast de verschillende maatwerkproducten die op onze site zijn weergegeven, is er natuurlijk veel meer maatwerk mogelijk bij Externo. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren. Of kom langs bij onze vestiging in Nijmegen en laat u informeren door onze ervaren en vakkundige medewerkers. Bij ons is natuursteen maatwerk niet simpelweg alleen het leveren van een product, het is meedenken, meeleven en daardoor bovenal een stuk persoonlijke service.

Bestellen, leveren én aanbrengen

Behalve tegels bestellen, kunnen wij ze ook bij u langsbrengen en aanbrengen op de gewenste plek. Dit kunt u eenvoudig aangeven wanneer u een prijsopgave aanvraagt.

Deuromlijsting

1e steen / Huisnummerplaat

Stoepplaat 1

Stoepplaat

Muurafdekker 1

Muurafdekker

Gevelplinten

Binnendeur dorpel

Buitendeur dorpel

Vensterbank 1

Vensterbank

Trap natuursteen 1

Natuurstenen traptreden

Vijveromranding 1

Vijveromranding

Raam dorpel

Iets anders nodig?