Maatwerk

Bij eXterno kunt u ook terecht voor al uw maatwerk. Wij combineren al meer dan 70 jaar aan ambachtelijke kennis en ervaring met de meest geavanceerde en moderne technieken en apparatuur. Door ons gestroomlijnde productieproces en aanlevering van eigen materialen kunnen wij bovendien tegen zeer lage prijzen leveren. Daarnaast leveren wij in vergelijking met anderen ook bijzonder snel. Dit komt omdat wij echt alles in eigen productie maken.

Naast productie adviseren wij ook onze klanten op het gebied van maatwerk en denken wij mee om tot de beste oplossingen en creaties te komen. Door onze uitvoerige kennis en behulp van onze state-of-the-art technologieën zijn de mogelijkheden ongekend.

Bij ons is maatwerk niet simpelweg alleen het leveren van een product, het is meedenken, meeleven en daardoor bovenal een stuk persoonlijke service.

Wij leveren niet alleen maatwerk aan bedrijven en aannemers, maar ook aan particulieren. Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Of kom langs bij onze vestiging in Nijmegen en laat u informeren door onze ervaren en vakkundige medewerkers.

Deuromlijsting

1e steen / Huisnummerplaat

Stoepplaat 1

Stoepplaat

Muurafdekker 1

Muurafdekker

Gevelplinten

Binnendeur dorpel

Buitendeur dorpel

Vensterbank 1

Vensterbank

Trap natuursteen 1

Natuurstenen traptreden

Vijveromranding 1

Vijveromranding

Raam dorpel

Iets anders nodig?